SEH Lentecongres 2019
SEH Lentecongres 2019

Het voordeel voor de klant berekenen bij energiebesparende voorzieningen

Samenvatting
Verduurzaming wordt een steeds belangrijker onderdeel van het hypotheekadvies. De keuze voor het meefinancieren van energiebesparende voorzieningen wordt niet alleen genomen vanuit het oogpunt van ‘een beter milieu’. De gekozen voorzieningen leveren de klant immers ook direct voordeel op.

Een gunstiger energielabel zorgt voor meer woongenot, is gunstig voor de courantheid van de woning én kan een mooie besparing opleveren op de maandelijkse lasten. Met deskundige uitleg over verduurzaming in het hypotheekadvies kan de Erkend adviseur het verschil maken voor de klant en zich onderscheiden van de rest van de markt.

In deze PE-masterclass bespreekt Rob Timmermans aan de hand van een praktijkvoorbeeld hoe u met uw klant op overzichtelijke wijze een lijst van energiebesparende voorzieningen kunt opstellen. U ziet bovendien op welke wijze het maandelijkse voordeel voor de klant te berekenen is.

Spreker
Rob Timmermans MFP is directeur van Impact Opleiding & Training. De kracht van Rob is het begrijpelijk maken van complexe materie en de praktijkgerichte toepassing van regelgeving in het advies.