SEH Lentecongres 2019
SEH Lentecongres 2019

Gezamenlijk zorgplicht invullen. Doet u mee?

Samenvatting
Nadat u uw klant hebt geadviseerd over diens nieuwe hypotheek, gaat tijdens de looptijd ongetwijfeld nog van alles veranderen. Zowel in de financiële situatie van uw klant als in wet- en regelgeving. Soms met grote impact op de financiële situatie.

Sommige veranderingen zijn te voorspellen, maar de vraag is of uw klant deze ook ziet aankomen. Heeft die een realistisch beeld bij de financiële impact? En wie maakt uw klant erop attent?

a.s.r. komt met de toekomstcheck voor klanten met een aflossingsvrije hypotheek. Deze online tool maakt de financiële gevolgen per event voor de klant inzichtelijk. Die zit zelf aan het stuur en ziet welke mogelijkheden hij of zij heeft. Als de klant dat wil, kan deze toekomstcheck met één vinkje worden gedeeld met de adviseur. Is dit een oplossing voor de toenemende behoefte aan doorlopende nazorg en zorgplicht? Welke advieskansen biedt dit u?

Sprekers
Herbert Meinders is ketenmanager hypotheken bij a.s.r.. Zijn collega Paul Nijssen is als commercieel manager het gezicht van de verkooporganisatie van a.s.r. hypotheken.