SEH Lentecongres 2019
SEH Lentecongres 2019

Discussie aflossingsvrije hypotheek is tekortkoming van Active Servicing: kans!

Samenvatting
In de financiële branche komt het vaker voor dat we ineens massaal wakker worden geschud door een oplaaiende discussie over mogelijke risico’s. Met de kredietcrisis en woekerpolisaffaire nog vers in het geheugen wordt elk potentieel nieuw risico tegenwoordig in een vroeg stadium breed uitgemeten. Dit om de consument én u als financieel professional op scherp te zetten. Onnodig. Mits we in Nederland nu eens écht aan de slag gaan met Active Servicing.

Tijdens dit Partnercollege nemen Gert en Nathan u mee in de ideale klantreis tijdens de looptijd van de hypotheek. Doorlopend inzicht en handelingsperspectief voor de consument, adviseur én hypotheekverstrekker staat daarbij centraal. Uitgangspunt voor de consument is het eenvoudig en realtime inzicht krijgen in het huidige en mogelijk toekomstige netto besteedbare inkomen. De online financiële foto!

Geladen met kennis en doorlopend integraal inzicht zal de consument vaker een beroep op ú doen voor vervolgadvies. Een klant voor het leven in plaats van voor even.

Spreker
Gert Vasse is Director Wonen & Lenen voor het consultancy- en fintechbedrijf Yellowtail. Nathan Brouwer is Enterprise Account Executive van Figlo.