SEH Lentecongres 2019
SEH Lentecongres 2019

De aflossingsvrije hypotheek biedt advieskansen

Samenvatting
NHG denkt samen met de sector na over mogelijke oplossingen voor de groep consumenten waarvoor de aflossingsvrije hypotheek een probleem kan zijn. Klanten met een aflossingsvrije hypotheek lopen de kans in de toekomst niet meer hun woonlasten te kunnen betalen. Door het gesprek aan te gaan, kan mogelijk veel leed worden voorkomen.

Komt u tijdens het gesprek samen tot de conclusie dat aanpassing van de hypotheek gewenst is met het oog op de toekomst, dan heeft u binnenkort de beschikking over een extra instrument. Samen met de markt heeft NHG een oplossing bedacht voor dit probleem. De focus ligt hierbij op blijvende betaalbaarheid gedurende de gehele looptijd.

We treden hierbij buiten de gebaande paden om een oplossing te bieden die veilig en verantwoord is. Een oplossing die blijvende zekerheid biedt rond de betaalbaarheid van de woning en aantrekkelijk is voor de consument.

Tijdens deze interactieve en uiterst actuele PE-masterclass vertellen wij u er meer over en komen er klantcases aan bod. Ook is er ruimte om ideeën uit te wisselen.

Spreker
Marcel Sippekamp is Productmanager Beleid bij het Waarborgfonds Eigen Woningen, uitvoerder van de Nationale Hypotheek Garantie (NHG).