SEH Lentecongres 2019
SEH Lentecongres 2019

Actief klantbeheer: maak van je hypotheekklant een vaste klant

Samenvatting
De Kifid-uitspraak over het gebrek aan onderhoud rond een overlijdensrisicoverzekering heeft in 2018 veel stof doen opwaaien. Toch heeft dit in de branche nog nauwelijks geleid tot proactief klantbeheer. Dat is spijtig, want u kunt als adviseur forse financiële schade riskeren en verdienkansen laten lopen.

Edsel de Graaf ziet de oplossing in het gebruik van slimme crm-software en een serviceabonnement, waarbij partners voor ondersteuning zorgen. Zo houd u uw klant op de hoogte van zijn financiële situatie en weet u precies wanneer u iets voor hem kunt betekenen.

Wilt u als adviseur een toekomstvast bestaan opbouwen, dan moet u investeren in een duurzame, continue klantrelatie. René Kuiper legt uit hoe je dat doet. Hij heeft jarenlange ervaring in het opleiden van adviseurs tot financieel coaches die hun klanten hun leven lang begeleiden en ontzorgen. Dat houdt niet op bij een hypotheek!

Sprekers
Edsel de Graaf is directeur van ROMEO, waaronder de formules Finzie, HUISMERK en Basic Serviceproviding vallen. René Kuiper is zelfstandig adviseur, coach en trainer in de financiële branche; eigenaar van kuiper act.